• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

U merkt dat u in het telefoongesprek met klanten of bedrijven in het buitenland steeds net niet de woorden kunt vinden die u nodig hebt om het gesprek tot een succes te maken. Als u een Email leest dan moet vaak woorden opzoeken in het woordenboek. Als u een mail wilt beantwoorden dan twijfelt u vaak of u wel de juiste woorden hebt gebruikt en of de woordvolgorde wel klopt. Dan is deze training precies datgene wat u nodig heeft. In deze training zetten we de puntjes op de i. “Cross your T and dot your I” zoals de Engelsen zeggen. De training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. De nadruk ligt op effectief en efficiënt communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  1. Telefoneren
  2. Onderhandelen
  3. Email lezen en beantwoorden
  4. Presenteren

In deze training maken we gebruik van de cursusboeken Business Partner. We proberen elke deelnemer op zijn eigen niveau te laten werken. Daarom voeren we met elke deelnemer tijdens de eerste training een intakegesprek.

In de lessen zal de nadruk liggen op het werken uit de cursusboeken. Elke training zal er een unit uit het boek behandeld worden. De trainer zal vervolgens in de onlineomgeving MyEnglishLab het huiswerk voor de volgende training klaarzetten. De deelnemers kunnen dan thuis het huiswerk online maken en ook zelf hun resultaten inzien.

Tijdens de training maken de deelnemers regelmatig opdrachten waarmee ze aantonen dat ze het bij de gekozen training behorende niveau beheersen.

Data in overleg.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zijn of haar Engels graag wilt verbeteren!