Effective communication in business

Deze training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. "Cross your T and dot your I ", zoals de Engelsen zeggen.

Doorlooptijd
8 dagdelen
Henrieke van Schothorst
Trainer namens Exploring English
Bel: 06 139 866 77 Stuur een bericht

De training in het kort

De training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. De nadruk ligt op effectief en efficiënt communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Denk hierbij aan de volgende onderdelen: 

  • Telefoneren 
  • Onderhandelen 
  • Email lezen en beantwoorden 
  • Presenteren 


In deze training maken we gebruik van de cursusboeken Business Partner. We proberen elke deelnemer op zijn eigen niveau te laten werken. Daarom voeren we met elke deelnemer tijdens de eerste training een intakegesprek. 

In de lessen zal de nadruk liggen op het werken uit de cursusboeken. Elke training zal er een unit uit het boek behandeld worden. De trainer zal vervolgens in de onlineomgeving MyEnglishLab het huiswerk voor de volgende training klaarzetten. De deelnemers kunnen dan thuis het huiswerk online maken en ook zelf hun resultaten inzien.  

Deze training Engels is gericht op bedrijven. Er is groepstraining en maatwerk mogelijk. Heb of ben je een individueel personeelslid van een bedrijf dat graag aan zijn/haar Engels wil werken? Schrijf je dan in voor deze cursus Engels.

Benieuwd hoe een (oud)student, begeleider of docent Hoornbeeck Connect ervaart? Lees het verhaal.

Bernard Speksnijder

“Volwassen studenten zijn ook kritisch op de lesstof”

Bernard Speksnijder
— docent Hoornbeeck Connect

Kies jouw startdatum

Interesse in deze training?

Neem contact op met de locatiecoördinator