A-
Anne -
Deelnemer 'Bouwen aan een gezond zelfvertrouwen'
28 september 2023

“Ik vond het heel spannend om de stap te nemen om deze training te volgen, maar ben zo blij dat ik het heb gedaan. Het was fijn om te merken dat veel andere volwassenen ook tegen deze thema’s aanlopen. Je denkt vaak dat je de enige bent en dat je je niet moet aanstellen. Er was herkenning, een veilige sfeer, we konden onze kwetsbaarheden delen en in die veilige setting oefenen. De trainster was heel integer en deskundig, ze heeft ons erg goed begeleid. Waardevol was dat elke avond ook vanuit de Bijbel richtlijnen werden gegeven. Een aanrader voor iedereen die met een of meer van de thema’s moeite heeft.”

OD
Otto van Dijk
Deelnemer
28 juni 2023

De training geeft veel herkenbare situaties waar je later praktisch mee aan de slag kunt gaan.

E-
Eline -
Praktijkopleider Sirjon
28 juni 2023

De colleges voor zorgprofessionals zijn inspirerende bijeenkomsten om de kennis te verbreden voor zorgmedewerkers uit onze organisatie.

J-
Julia -
Deelnemer 'Klinisch redeneren'
28 juni 2023

Het was heel waardevol om, binnen de vertrouwde omgeving van het Hoornbeeck College, mee te doen aan de training klinisch redeneren.

JM
Janine M
Verpleegkundige
28 juni 2023

De enthousiaste docent brengt de lesstof zo over dat je alles wil weten over het onderwerp. Casussen uit de praktijk worden besproken en met de theorie klinisch beredeneert.

C-
Claudia -
Deelnemer 'Omgaan met crisissituaties'
31 mei 2023

Het was een fijne en leerzame training. We hebben meer handvatten gekregen om het gesprek aan te gaan wanneer dit nodig is in een noodsituatie. Daarnaast was het ook erg gezellig!

JB
J. Boertje
Manager zorg Siloah Gehandicaptenzorg
31 mei 2023

Ik heb veel meer uit de training gehaald dan ik van te voren dacht; bijzonder inspirerend, nuttig en waardevol!