Prove2Move criterium gericht interview (CGI)

Deze training richt zich op het beoordelen van P2M-examens d.m.v. een CGI (Criterium Gericht Interview) bij de lintexamenopdracht(en) en het examen Nieuwe medewerker begeleiden (MZ), maar ook beoordelingscriteria met een 'oortje' die in elk examen voorkomen.

Startdatum & locatie
Amersfoort
Bekijk alle startdata
Doorlooptijd
2 dagdelen
Marjolein Treur
Locatiecoördinator Amersfoort
Bel: 085 483 8102 Stuur een bericht

De training in het kort

Deze training is bestemd voor elke beoordelaar in uw organisatie (in de sector Welzijn) die een CGI t.b.v. de praktijklintexamens van Prove2Move afneemt bij stagiaires of BBL’ers van de opleiding van het Hoornbeeck College.

Denk aan de lintexamenopdrachten ‘Reageren in een crisissituatie’, ‘Werken aan kwaliteit en deskundigheid’ en ‘Nieuwe medewerker begeleiden’. Na het volgen van de training ontvangt de cursist een Prove2Move certificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig.  

Deelname aan de groepstraining en een incompanytraining (bij min. 8 deelnemers) is gratis voor beoordelaars van leerbedrijven die P2M examens van Hoornbeeck-studenten beoordelen. Aan een incompanytraining op maat zijn kosten verbonden (ca. € 700,-).

Deze training is alleen bedoeld voor beoordelaars vanuit de sector Welzijn.

Benieuwd hoe een (oud)student, begeleider of docent Hoornbeeck Connect ervaart? Lees het verhaal.

“Je merkt dat de docent van Hoornbeeck Connect veel ervaring heeft”

Carolien van Vliet
— opleidingsadviseur verpleeghuis Elim

Kies jouw startdatum

Locatie
Amersfoort
Startdatum
3 april 2024
Doorlooptijd
2 dagdelen
Aanmelden

Planning

  • 1 dagdeel online voorbereiding
  • 1 dagdeel training op locatie

 

Deze training is alleen bedoeld voor beoordelaars vanuit de sector Welzijn.

Werk je in een zorginstelling als verpleegkundige of verzorgende-IG en begeleid je studenten van het Hoornbeeck College in Amersfoort? Dan is deze training niet voor jou bedoeld, maar verwijzen we je naar de SPOC-training. Klik hier voor meer informatie.