Zakelijk Engels

Deze training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. "Cross your T and dot your I ", zoals de Engelsen zeggen.

Doorlooptijd
8 dagdelen
Prijs
n.t.b.

Over de training

De training focust op het verbeteren van uw zakelijk Engels. De nadruk ligt op effectief en efficiënt communiceren zowel mondeling als schriftelijk. Denk hierbij aan de volgende onderdelen: 

  • Telefoneren
  • Onderhandelen
  • E-mail lezen en beantwoorden
  • Presenteren


In deze training maken we gebruik van de cursusboeken Business Partner. We proberen elke deelnemer op zijn eigen niveau te laten werken. Daarom voeren we met elke deelnemer tijdens de eerste training een intakegesprek. 

In de lessen ligt de nadruk op het werken uit de cursusboeken. Elke training wordt een unit uit het boek behandeld. De trainer zet vervolgens in de online-omgeving MyEnglishLab het huiswerk voor de volgende training klaar. De deelnemers kunnen dan thuis het huiswerk online maken en ook zelf hun resultaten inzien.

Deze training Engels is gericht op bedrijven en wordt Incompany gegeven.

Bernard Speksnijder

“Volwassen studenten zijn ook kritisch op de lesstof”

Bernard Speksnijder
— docent Hoornbeeck Connect

Kies jouw startdatum

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de opleiding Zakelijk Engels

Startdatum:
Locatie:

Je wilt een opleiding gaan volgen bij Hoornbeeck Connect. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je je aanmelden.

Klik op ‘volgende stap’ om meer te lezen over de identiteit van Hoornbeeck Connect.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Bij Hoornbeeck Connect is de Bijbel (Gods Woord) richtinggevend voor alles wat we doen. Wat betekent dat precies? Op www.hoornbeeckconnect.nl/over-connect lees je alles over onze christelijk-reformatorische identiteit en hoe deze vorm krijgt in de praktijk.

Belangrijk: bij de aanmelding voor een Connect-opleiding verwachten we dat de deelnemer onze identiteit respecteert.

Aanmelden