Hoornbeeck Connect is op 1 juli 2021 gelanceerd. Het aanbod van Connect bestaat uit cursussen, opleidingen en trainingen op allerlei (vak)gebieden en is gebaseerd op kennis en ervaring binnen het Hoornbeeck College. Inmiddels volgen honderden volwassenenstudenten opleidingen en cursussen via Connect. Daardoor waren de capaciteit en mogelijkheden van de website in korte tijd te beperkt.

Directeur A.G. (Ad) Blonk

A.G. (Ad) Blonk (Hoornbeeck-directeur met o.a. de portefeuille LLO – foto), is blij met de nieuwe website: “Met deze nieuwe website verschaffen we onszelf de ruimte om de komende jaren verder door te ontwikkelen op allerlei gebieden. We kunnen onszelf beter positioneren en het opleidingsaanbod van Connect gerichter aan de man en vrouw brengen. Maar ook het goed kunnen vertellen van ervaringsverhalen door studenten heeft een belangrijke plek gekregen.”

Over Hoornbeeck Connect

Hoornbeeck Connect biedt opleidingen en trainingen aan voor volwassenen. Inmiddels volgen ruim 400 studenten een opleiding bij Hoornbeeck Connect, en schreven het achterliggende jaar ruim 1000 deelnemers zich in voor een training.