Hoe meld ik mijzelf aan voor een opleiding, training of curus?

Jezelf aanmelden voor een opleiding verloopt op een andere manier dan de aanmelding voor een training of cursus. Op deze pagina leggen we jou het verschil tussen deze mogelijkheden uit.

Aanmelden voor een opleiding

Jezelf aanmelden voor een opleiding gaat (bijna) altijd door het invullen van het ‘Aanmeldingsformulier Hoornbeeck Connect’. Je vindt dit formulier als je bij een opleiding kiest voor ‘aanmelden’. Op deze pagina kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

Er is een uitzondering: wil jij jezelf aanmelden voor een BTO-opleiding? Dan loopt het aanmeldingsproces via de website van het Hoornbeeck College. Klik hier voor de juiste pagina.

Deelnemen aan een training of cursus

Als je geïnteresseerd bent in een training of cursus van Hoornbeeck Connect, kun jij jezelf aanmelden via onze site. Na aanmelding wordt er altijd contact met je opgenomen. Heb je een vraag over de betreffende training of cursus? Via hetzelfde formulier kun je ook meer informatie opvragen. Het formulier om jezelf aan te melden of om een vraag te stellen is gekoppeld aan de training of cursus, en kun je dus via die pagina bereiken.