Digiwijs

Deze cursus is voor iedereen die zijn ICT-vaardigheden wil opkrikken, op welk niveau ook.

Niveau
Eigen niveau
Doorlooptijd
Maatwerk
Prijs
Maatwerk
Marjolein Treur
Locatiecoördinator Amersfoort
Bel: 085 483 8102 Stuur een bericht

Over de training

Je hoort het zo vaak voorbijkomen: Microsoft Teams. Maar dat paarse programma is voor jou nog één groot mysterie. In een Word-document werken lukt je inmiddels prima, maar als je hoort over plugins, Edge, taggen, mentions en insights, begint het je te duizelen. Of je weet al aardig je weg te vinden in de digitale wereld, maar wil graag extra kennis opdoen om je werk nog efficiënter uit te voeren en van meerwaarde te zijn op de werkvloer.   

Deze cursus is voor iedereen die zijn ICT-vaardigheden wil opkrikken, op welk niveau ook. Door de digitale hulpmiddelen op een juiste manier in te zetten tijdens je werk – op kantoor of in de klas – ga jij tijd overhouden voor andere taken!

De training kan volledig op maat worden ingericht: vertel de trainer waarover jij wilt leren en we stellen het programma samen op.

“ICT is geen dwangmiddel, maar een hulpmiddel”

Arjan den Hertog
— ICT-docent Hoornbeeck Connect

Kies jouw startdatum

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de opleiding Digiwijs

Startdatum:
Locatie:

Je wilt een opleiding gaan volgen bij Hoornbeeck Connect. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je je aanmelden.

Klik op ‘volgende stap’ om meer te lezen over de identiteit van Hoornbeeck Connect.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Bij Hoornbeeck Connect is de Bijbel (Gods Woord) richtinggevend voor alles wat we doen. Wat betekent dat precies? Op www.hoornbeeckconnect.nl/over-connect lees je alles over onze christelijk-reformatorische identiteit en hoe deze vorm krijgt in de praktijk.

Belangrijk: bij de aanmelding voor een Connect-opleiding verwachten we dat de deelnemer onze identiteit respecteert.

Aanmelden