• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

In deze training behandelen we verschillende onderdelen van Outlook. In het eerste dagdeel krijg je inzicht in de mogelijkheden die interessant zijn voor je functie. Daarna ontvang je instructies om in jouw situatie Outlook efficiënt in te richten – zo maak je bijvoorbeeld persoonlijke sneltoetsen. De onderdelen mail, taken en agenda worden vanuit praktijkvoorbeelden en ervaring uitgelegd. Zo leer je succesvol tijd te besparen!   

Praktische informatie  

Training start op aanvraag. De cursus is ook incompany mogelijk. Aanvragen via connect@hoornbeeck.nl 

Doelgroep

Zie je er na de vakantie of een vrije dag ook altijd tegenop om je mail te openen? Je mailbox is overstroomd met nieuwe berichten, je verliest direct het overzicht en begint de werkweek met chaos in je hoofd…  

Dat is vanaf nu verleden tijd.  

In de professionele training Efficiënt werken met Outlook leer je in twee dagdelen je mail, taken en agenda te verwerken, bewaren, bewaken en opzoeken. Vanuit de praktijkproblematiek word je getraind om efficiënt en effectief je eigen mailbox te ordenen. En nee, dat hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Uit onderzoek blijkt dat je met deze methode ruim veertig uur per jaar bespaart. Met persoonlijke voorkeuren kun je je werk beter plannen en organiseren. Voor iedereen die geen grip meer heeft op zijn of haar mailbox!