Efficiënt werken met PowerPoint

Verbeter je ontwerpvaardigheden, leer over de beste praktijken voor dia-opbouw en ontdek handige functies en sneltoetsen om je productiviteit te verhogen.

Doorlooptijd
2 dagdelen
Sanne Maljaars
Locatiecoördinator Goes
Bel: 085 483 8002 Stuur een bericht

De training in het kort

Wil je je vaardigheden in PowerPoint naar een hoger niveau tillen? In deze training behandelen we verschillende technieken en mogelijkheden van PowerPoint. Je ontvangt instructies om in jouw situatie PowerPoint efficiënt in te richten. Verbeter je ontwerpvaardigheden, leer over de beste praktijken voor dia-opbouw en ontdek handige functies en sneltoetsen om je productiviteit te verhogen. Leer hoe je professionele en overtuigende presentaties kunt maken die indruk maken op je publiek. Ontdek de essentiële tools en technieken om aantrekkelijke dia’s te ontwerpen, effectieve visuele elementen toe te voegen en je boodschap helder over te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze training voor efficiënt werken met PowerPoint.

Benieuwd hoe een (oud)student, begeleider of docent Hoornbeeck Connect ervaart? Lees het verhaal.

“ICT is geen dwangmiddel, maar een hulpmiddel”

Arjan den Hertog
— ICT-docent Hoornbeeck Connect

Kies jouw startdatum

Interesse in deze training?

Neem contact op met de locatiecoördinator

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de opleiding Efficiënt werken met PowerPoint

Startdatum:
Locatie:

Je wilt een opleiding gaan volgen bij Hoornbeeck Connect. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je je aanmelden.

Klik op ‘volgende stap’ om meer te lezen over de identiteit van Hoornbeeck Connect.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Bij Hoornbeeck Connect is de Bijbel (Gods Woord) richtinggevend voor alles wat we doen. Wat betekent dat precies? Op www.hoornbeeckconnect.nl/over-connect lees je alles over onze christelijk-reformatorische identiteit en hoe deze vorm krijgt in de praktijk.

Belangrijk: bij de aanmelding voor een Connect-opleiding verwachten we dat de deelnemer onze identiteit respecteert.

Aanmelden