Foutloos rapporteren

Baal jij ervan om taalfouten te maken in je rapportages in de zorg? In deze cursus krijg je in korte tijd handvatten hoe jij foutloos je rapportages kunt schrijven.

Doorlooptijd
1 dagdeel
Prijs
€ 600,00
Christian van der Weele
Locatiecoördinator Apeldoorn
Bel: 06 4518 4904 Stuur een bericht

De training in het kort

Is het nu gedouched, gedouchd, gedouchet of gedoucht?  

Uiteraard kun je prijsschieten tot de spellingscontrole aangeeft welke versie klopt, maar het is efficiënter als je zelf weet hoe je dit woord spelt/speld/speldt. Bovendien geeft de spellingscontrole lang niet altijd aan hoe iets geschreven moet worden. Onder spelt/speld/ speldt komt namelijk niet het bekende rode streepje… 

Foutloos schrijven
Hoe dan wel? Deze training geeft je in korte tijd handvatten om minder spelfouten te maken bij het schrijven van rapportages in de zorg. Daardoor ben je je meer bewust van je valkuilen en heb je geleerd om ze te omzeilen óf er niet in te vallen.
 

Achteraf blijven meedenken
Natuurlijk ben je niet van alle fouten verlost na één sessie. Je zult er actief mee aan de slag moeten. Daarom krijg je de mogelijkheid om na de training drie keer een geanonimiseerde rapportage die je zelf gemaakt hebt in te sturen. Je krijgt daar feedback op via de mail. Zo blijft de kennis die je hebt opgedaan beter hangen en kun je vragen of bespreken waar je misschien achteraf tegenaan loopt.    

“Ik pakte het leren snel weer op”

Petra den Engelsman
— begeleider zorgcentrum Cleijenborch

Kies jouw startdatum

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de opleiding Foutloos rapporteren

Startdatum:
Locatie:

Je wilt een opleiding gaan volgen bij Hoornbeeck Connect. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je je aanmelden.

Klik op ‘volgende stap’ om meer te lezen over de identiteit van Hoornbeeck Connect.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Bij Hoornbeeck Connect is de Bijbel (Gods Woord) richtinggevend voor alles wat we doen. Wat betekent dat precies? Op www.hoornbeeckconnect.nl/over-connect lees je alles over onze christelijk-reformatorische identiteit en hoe deze vorm krijgt in de praktijk.

Belangrijk: bij de aanmelding voor een Connect-opleiding verwachten we dat de deelnemer onze identiteit respecteert.

Aanmelden