Reanimatie met AED (incl. baby’s en kinderen)

Tijdens deze cursus leer je te reanimeren met AED, een Automatische Externe Defibrillator. Zo kun jij adequaat handelen in geval van hartstilstand, verstikking en bewusteloosheid.

Doorlooptijd
1 dagdeel
Prijs
€ 65,00
Vragen?
Onze contactpersonen helpen je graag verder op weg.
Alle contactpersonen

De training in het kort

Werken met een AED
Als iemand in je omgeving een hartstilstand krijgt, telt letterlijk iedere seconde. Tijdens deze cursus leer je te reanimeren met AED, een Automatische Externe Defibrillator. Met een AED dien je een automatische schok toe aan het hart, met als doel om het hart te ‘resetten’ en zo de hartfunctie te herstellen.  Iedereen mag een AED-apparaat gebruiken. Maar om geen tijd te verspillen in een noodsituatie, is het goed om te weten hoe je het apparaat aansluit en gebruikt. Dat leer je tijdens deze reanimatiecursus. 

Opleiding en nascholing
We bieden de cursus aan als opleiding en als nascholing. Beide varianten zijn mogelijk met de focus op baby’s en kinderen. Naast het werken met een AED wordt tijdens de cursus ook geoefend met de stabiele zijligging en leer je hoe je moet handelen bij verstikking.   

Na de cursus ontvang je een officieel certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Om het diploma geldig te houden, moet je eens in de twee jaar een nascholing volgen.    

Benieuwd hoe een (oud)student, begeleider of docent Hoornbeeck Connect ervaart? Lees het verhaal.

Netty de Ruijter

“Mijn meisjesdroom gaat nu in vervulling”

Netty de Ruijter
— EVV'er en werkbegeleider

Kies jouw startdatum

Interesse in deze training?

Neem contact op met de locatiecoördinator

Contactpersonen

Esther Stoter
Locatiecoördinator Kampen
Bel: 085 4838 004 Stuur een bericht
Christian van der Weele
Locatiecoördinator Apeldoorn
Bel: 06 4518 4904 Stuur een bericht