Verzorgende IG (i.s.m. Cedrah, RST en Salem)

Als Verzorgende-IG bied je zorg, ondersteuning en begeleiding aan zorgvragers in het verpleeghuis of de thuiszorg. Interesse? Deze opleiding is een maatwerktraject waarbij jij als volwassen deelnemer centraal staat en in 1,5 tot 2 jaar Verzorgende-IG wordt.

Niveau
BBL, niveau 3
Startdatum & locatie
Rotterdam
Bekijk alle startdata
Doorlooptijd
2 jaar
Prijs
€ 654,00
Ineke Breen
Locatiecoördinator Rotterdam
Bel: 085 4838 365 Stuur een bericht

Verzorgende IG (i.s.m. Cedrah, RST en Salem)

Ben je 21+ en wil je Verzorgende-IG worden? Dan kan dat via deze route, die gebaseerd is op de werksituatie, in 1,5 tot 2 jaar. De opleiding is een maatwerktraject waarbij jij als volwassen deelnemer in het werk als Verzorgende-IG centraal staat.

Maatwerk betekent snelheid waar het kan, vertragen waar het nodig is. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de zorginstellingen Cedrah, RST Zorgverleners en Salem. Je kunt bij de praktijkopleiders van deze instellingen terecht voor informatie.

Intakegesprek

Samen kijken we welke kwaliteiten je hebt die je in kunt zetten tijdens de opleiding. Dit doen we na aanmelding en toelating door middel van een ACT meting en een loopbaanadviesgesprek.

Vooropleidingseisen

Voor de opleiding Verzorgende-IG moet je minimaal het vmbo (kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), een mbo-opleiding niveau 2 of havo 3 hebben afgerond. Je bent 21 jaar of ouder. 

Start van je opleiding

De opleiding start met een introductie waarbij je kennismaakt met je medestudenten, de begeleiders en docenten van de opleiding.

De opleiding

Op dit moment is de opleiding in ontwikkeling en is het werk dat je gaat doen leidend in het onderwijstraject. We ontwikkelen een uniek traject, samen met de eerder genoemde instellingen. Het is een gedegen en kortdurend traject met als eindresultaat, bij voldoende behaalde resultaten, een diploma Verzorgende-IG.

“Begeleiden, samenwerken en communiceren: allemaal belangrijk als Verzorgende-IG”

Henk Jan ten Cate
— docent Verzorgende-IG Hoornbeeck Connect

Kies jouw startdatum

Locatie
Rotterdam
Startdatum
29 januari 2024
Doorlooptijd
2 jaar
Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de opleiding Verzorgende IG (i.s.m. Cedrah, RST en Salem)

Startdatum:
Locatie:

Je wilt een opleiding gaan volgen bij Hoornbeeck Connect. Voordat je aan de opleiding kunt beginnen, moet je je aanmelden.

Klik op ‘volgende stap’ om meer te lezen over de identiteit van Hoornbeeck Connect.

De identiteit van het Hoornbeeck College

Bij Hoornbeeck Connect is de Bijbel (Gods Woord) richtinggevend voor alles wat we doen. Wat betekent dat precies? Op www.hoornbeeckconnect.nl/over-connect lees je alles over onze christelijk-reformatorische identiteit en hoe deze vorm krijgt in de praktijk.

Belangrijk: bij de aanmelding voor een Connect-opleiding verwachten we dat de deelnemer onze identiteit respecteert.

Aanmelden