• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

De training Foutloos Rapporteren geeft in korte tijd handvatten om minder fouten te maken bij het schrijven van rapportages. Natuurlijk ben je niet van alle fouten verlost na één sessie. Je zult er actief mee aan de slag moeten. Daarom krijg je de mogelijkheid om na de training drie keer een geanonimiseerde rapportage die je zelf gemaakt hebt in te sturen. Je krijgt daar feedback op via de mail. Zo blijft de kennis die je hebt opgedaan beter hangen en kun je dingen vragen of bespreken waar je misschien achteraf tegenaan loopt.  

Praktische informatie  

Training start op aanvraag. De cursus is ook incompany mogelijk. Aanvragen via connectapeldoorn@hoornbeeck.nlAls afsluiting krijg je een bewijs van deelname.  

Doelgroep

Is het nu gedouched, gedouchd, gedouchet of gedoucht?  

 Natuurlijk kun je prijsschieten tot de spellingscontrole aangeeft welke versie klopt, maar het is efficiënter als je zelf weet hoe je dit woord spelt/speld/speldt. Bovendien geeft de spellingscontrole lang niet altijd aan hoe iets geschreven moet worden. Onder spelt/speld/ speldt komt namelijk niet het bekende rode streepje… 

 Deze training is voor mensen die minder spelfouten willen maken bij het schrijven van rapportages. Straks ben je je meer bewust van je valkuilen en heb je geleerd om ze te omzeilen óf er niet in te vallen.