• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

Iedereen weet hoe belangrijk het is om Engels te beheersen. Of je Engels nu nodig hebt voor je werk, of voor je studie, het is nooit te laat om je Engelse vaardigheden intensief te trainen. Dit kan door middel van deze cursus.

Doel en inhoud van de cursus

De cursus Engels richt zich op taalvaardigheid. Voor het begin van de cursus ontvang je een instaptoets, zodat de training afgestemd kan worden op je niveau. De cursussen worden gegeven vanaf niveau A2 tot en met niveau C1. Omdat we geloven in ‘learning by doing’ worden de vier vaardigheden, spreken/presenteren, lezen, luisteren en schrijven intensief getraind.

Tijdens de cursus worden onder andere Cambridge materialen gebruikt die aansluiten op het instapniveau. Dat doen we om vaardigheden effectief te trainen en cursisten de mogelijkheid te bieden om deze cursus af te ronden met een Cambridge examen. Dat laatste is je eigen keuze.

Daarnaast is er aandacht voor Engels binnen je werkveld. Je krijgt specifieke opdrachten die aansluiten bij jouw vakgebied.

Datums, tijden en kosten

Onder het kopje ‘Doelgroep’ bovenaan deze pagina vind je alle datums en tijden per locatie.

De kosten voor de training : € 495,– (BBL-studenten en oud-studenten betalen €300). De kosten voor het examen: circa € 260,–.

Trainers

Deze training wordt gegeven door Arjen de Korte en Henrieke van Schothorst namens Exploring English.

Contact

Heb je hier vragen over? Neem contact op met Henrieke van Schothorst h.j.vanschothorst@exploringenglish.nl of 06-13986677.

Ben je BBL- of oud-student en wil je deelnemen aan deze cursus? Geef dat aan in het veld ‘vragen/opmerkingen’, dan wordt de (eventuele) korting verrekend.

Doelgroep

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze training. De cursus Engels van schooljaar 2022/2023 is inmiddels van start gegaan. Wil je de cursus volgend jaar volgen? Je kunt je weer aanmelden vanaf juni 2023.