• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

Waarschijnlijk spreek je al een aardig woordje Nederlands. Maar om de kwaliteit en toegankelijkheid van kinderopvang te verbeteren, is het voor iedere pedagogisch medewerker wettelijk verplicht om de 3F-taaltoets te halen. Als je het certificaat behaalt, betekent dit dat je de Nederlandse taal beheerst op professioneel niveau voor mondelinge taalvaardigheid: in het spreken, gesprekken voeren en luisteren.  

Iedereen die in de afgelopen jaren is afgestudeerd, heeft het certificaat al op zak. Maar als je al eerder een mbo-opleiding hebt afgerond, moet je dit certificaat alsnog behalen. Dat kan met deze cursus!  

Doelgroep

We gaan natuurlijk voor dat certificaat Nederlands 3FIn principe kun je in zes sessies helemaal klaar zijn voor het examen. We vinden het belangrijk dat de cursus zo ontspannen mogelijk verloopt voor iedereen, daarom proberen we het traject zoveel mogelijk aan te passen aan jouw situatie en wensen.  

Deelnemers die de cursus hebben afgerond, geven aan dat ze de rustige sfeer waarderen. Geen stress! Natuurlijk is er gezonde spanning vóór de examens, maar door de persoonlijke ondersteuning bereiden we je daar goed op voor 

Praktische informatie 

Wil je de training individueel volgen, dan betaal je € 465,00 voor zes dagdelen inclusief examinering.  

Deze training is ook mogelijk voor groepen binnen een bedrijf of instelling. De incompanytraining is al aantrekkelijk bij een groepsgrootte van acht personen.