• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

Om hun beroep straks goed uit te voeren, moeten studenten over bepaalde competenties beschikken. Als assessor beoordeel je in hoeverre een student de benodigde vakkennis, vaardigheden en gedrag heeft. Dat is geen nattevingerwerk: in deze training leer je hoe je het competentieniveau van een student objectief beoordeelt en hoe je samen met collega’s tot eenzelfde oordeel komt.  

Deze training is voor iedereen die assessor wil worden. Ook als je verantwoordelijk bent voor de beoordeling op de werkvloer, kun je je laten certificeren via de assessorentraining.  

Beoordeel je studenten Verzorgende IG en Mbo-Verpleegkundige? Dan is de SPOC wellicht voor jou interessant. Klik hier voor meer informatie.

Doelgroep

In de assessorentraining ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om als assessor in het mbo te werken. De training behandelt zowel de theorie als de praktijk. Je krijgt inzicht in beoordelingsmodellen in de beroepspraktijkvorming en kunt assessments voorbereiden. Samen met collega’s geef je straks objectieve en betrouwbare beoordelingen aan studenten.  

De thema’s die aan bod komen:  

  • Beoordeling in de beroepspraktijkvorming; 
  • Rol van de kwalificerende beoordelaar; 
  • Objectief en betrouwbaar beoordelen. 

Praktische informatie 

De training duurt één dag van 8:30 uur tot 17:00 uur. De datum is nader te bepalen.
De prijs voor een individuele cursus is mogelijk vanaf € 150.
Inzet van een trainingsacteur is mogelijk.