• Inhoud
  • Doelgroep

Inhoud

In een telefoongesprek met buitenlandse klanten of bedrijven moet je vaak zoeken naar de juiste woorden. Een Engelse mail gooi je vaak nog even door Google Translate. En als je zelf een mail moet opstellen, ben je veel te lang bezig met de zinsopbouw.  

Herkenbaar? Volg dan de training Effective communication in business. In deze training verbeter je binnen een paar weken je zakelijke Engels. Met als doel om effectief en efficiënt te communiceren in de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. We zetten de puntjes op de i: cross your T and dot your I, zoals Engelstaligen zeggen.

Doelgroep

In de training focussen we op het verbeteren van je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Engelse taal, en de toepassing daarvan in het bedrijfsleven. Denk aan: 

  • Telefoneren; 
  • Onderhandelen; 
  • E-mails lezen en beantwoorden; 
  • Presentaties geven. 

We maken gebruik van de cursusboeken van Business Partner. Elke training behandelen we een unit uit het boek. Voor iedere bijeenkomst maak je thuisopdrachten in de onlineomgeving MyEnglishLabHier kun je online opdrachten maken op je eigen tijd en zelf je resultaten inzien. Bij de training horen ook opdrachten om het beheerste niveau te tonen.  

Om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten werken, voeren we tijdens de eerste training een intakegesprek met iedere deelnemer.  

Praktische informatie 

De cursusprijs voor individuele aanmeldingen bedraagt € 400,00. Dit is exclusief ca. € 65,00 voor het studieboek en de onlineomgeving. Voor incompanytrainingen wordt een all-in-prijs berekend op offertebasis.